Regjistrimi i ri
Regjistrimi i jahteve në Belgjikë
(vetëm për banorët e Belgjikës)
699 €
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Nuk ka nevojë për inspektim
 • Shërbim i shpejtë 4 javë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Nuk nevojiten sondazhe
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • Përfshin të gjitha përkthimet
 • Pa tarifa të fshehura - çmim gjithëpërfshirës
 • Regjistrimi vlen për 5 vjet
përtëritje
Regjistrimi i jahteve në Belgjikë
(vetëm për banorët e Belgjikës)
350 €
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Nuk ka nevojë për inspektim
 • Shërbim i përshpejtuar 2 javë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Nuk nevojiten sondazhe
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • Përfshin të gjitha përkthimet
 • Pa tarifa të fshehura - çmim gjithëpërfshirës
 • Regjistrimi vlen për 5 vjet
Regjistrimi polak i jahteve
(për T ALL GJITHA kombësitë)

nga 469 €
 • Regjistrimi i përkohshëm në 2-3 ditë
 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • Asnjë studim i jahteve (nëse është nën 24 milion)
 • Pa kufizime detare
 • Gjithashtu për Regjistrimin Bareboat
 • Përfshin të gjitha përkthimet në polonisht
 • E vlefshme për jetën!
 • Nuk ka tarifa rinovimi vjetore
 • Pa tarifa të fshehura, çmime gjithëpërfshirëse

Ndryshime të reja në Regjistrimet e Flamurit në Belgjikë në fuqi nga shtatori 2019

Qeveria Belgjikë ka vendosur të bëjë ndryshime në procedurën e regjistrimit të Flamurit të Belgjikës që janë efektive nga 1 shtatori 2019. Ndryshimi kryesor është se nga kjo datë ju mund të regjistroni vetëm një anije nën flamurin e Belgjikës, nëse jeni qytetar, banor ose kompani në Belgjikë që është të paktën 50% pronar i anijes. Të gjitha licencat ekzistuese që aktualisht janë të vlefshme për 5 vjet nuk do të zbatohen nga ky ligj i ri derisa ato të priten për rinovim.

Kemi disa mundësi të tjera për të regjistruar varkën tuaj!

Ka disa mundësi të tjera për të regjistruar varkën tuaj dhe disa prej tyre janë edhe më të mira se flamuri i Belgjikës. Zgjedhja juaj e opsioneve varet nga nevojat tuaja për shëtitje me varkë. Konsideratat më të rëndësishme janë: Ku e përdorni varkën tuaj? A e përdorni atë private apo komerciale? A prisni të zotëroni anijen për një kohë të gjatë? A keni një studim apo mund ta merrni me lehtësi?

Ne kemi alternativën e përsosur për Regjistrimet e Barkave në Belgjikë për vetëm 499 Euro

Keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë - ne mund t'ju sigurojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për tërë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do të keni nevojë të rinovoni dokumentet tuaja. I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk keni nevojë për një studim të jahteve dhe mund të bëhet në 7 ditë nëse na furnizoni me dokumentet e sakta.

Cilat janë avantazhet e lundrimit nën flamurin belg?

Në bordin e një varke zbatohet ligji i Flamurit, në këtë rast ligji / legjislacioni i Belgjikës. Shumë vende si Franca, Italia, Spanja, Portugalia kanë legjislacione të komplikuara për anijet, por flamuri i Belgjikës është i thjeshtë dhe i drejtë përpara. Disa nga përparësitë e tij janë:

 1. Nuk ka asnjë kufizim në distancat e lundrimit, kufiri është kategoria e projektimit të anijes tuaj (A, B, C ose D)
 2. Pajisjet e kufizuara të sigurisë
 3. Pa inspektim
 4. Nuk ka taksa ose shpenzime vjetore, përveç një takse një herë kur regjistroni anijen.
 5. Sigurimet, shumica e kompanive të sigurimeve pranojnë flamurin e Belgjikës, kështu që ju përsëri mund të përdorni sigurimin tuaj të preferuar
 6. Ju mund të zgjidhni çdo shtëpi evropiane për anijen tuaj
 7. Regjistrohuni në 4 javë
 8. Rinovimi është çdo 5 vjet
 9. E vlefshme në të gjithë botën

Cilat dokumente janë të nevojshme për t'u regjistruar nën Flamurin e Belgjikës?

1) Vërtetim / Certifikatë e kombësisë dhe vendbanimit
2) Kopjimi i pasaportës ose kartës së identitetit kombëtar
3) Kopja e provës së pronësisë së anijes tuaj (Faturë, faturë shitje, akt noterial ...)
4) Anulimi i flamurit tuaj të mëparshëm (nëse aplikohet)
5) Një kopje e deklaratës EC të konformitetit për anijet e ndërtuara pas vitit 1998 dhe për motorët e ndërtuar pas vitit 2006
6) Fotografi:
a) Një pamje e anës së anijes, ose jetski,
b) Një figurë e numrit HIN, ose numrit të bykut
c) Një fotografi e pllakës CE të varkës
d) Një fotografi të numrit serik të motorit (ave) nëse është e aplikueshme
7) Formulari në internet i mbushur saktë
Për varkat e importuara: Kopjimi i deklaratës së KE të konformitetit Dëshmi / Certifikata e pagesës së TVSH-së së BE-së

Për varka për ndërtimin e shtëpive: Faturat e elementeve kryesorë të anijes, si byk, direk, motor, .. Një raport sigurimi Deklaratë / deklaratë në frëngjisht / holandisht se ju jeni ndërtuesi, duke deklaruar modelin e varkës, kohën e ndërtimit me fillimin dhe data e mbarimit, adresa e vendndodhjes së ndërtimit dhe një referencë vizatimi.

Regjistrohuni tani në 3 hapa të thjeshtë

K RERKONI TANI Regjistrimin Bllogian të Flagës
separator
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 469 EUR 799 EUR 950 USD prej € 525
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet